Nemt og hurtigt lån

Hey!

Jeg sidder lige og kigger på billetter til en lille tur til udlandet, men gud hvor er det dog dyrt at tage til Asien. I hvert fald noget dyrere end hvad jeg lige har råd til lige nu. Af den samme grund har jeg også siddet og luret lidt på nogle forskellige lån, for det kunne jo godt gå hen og blive aktuelt, hvis jeg ikke har penge nok til en tur afsted. Lige nu sidder jeg f.eks. og kigger på denne side: www.laannemt.dk – der er i hvert fald mange forskellige lån og kigge på der.

Det er godt nok blevet billigt at flyve til England eller sådan noget, men det er ligesom rimelig langt fra hvad jeg har lyst til, altså vejrmæssigt. Det kan selvfølgelig også være at jeg overser et oplagt, billigt mål, som I kender til, men så må I i hvert fald rigtig gerne lige skrive det her på bloggen.

På forhånd tak for hjælpen, kære læsere.

På gensyn 🙂