Jeg har sgu taget mig et Sms lån

Lige nu står jeg i den situation, at jeg mangler en god sjat penge, da jeg har fundet et fladskærmstv, jeg bare MÅ eje. Det er rigtig fedt, men jeg har bare ikke penge til det lige nu. Derfor har jeg besluttet mig for at tage et Sms lån. Det tror jeg er en god beslutning, da jeg ellers aldrig får råd til det.

Jeg glæder mig helt vildt til at mine venner ser det, for jeg er vant til at være rigtig fattig, så det bliver total sjovt at se dem i anneren (det betyder ansigtet på mig og mine venners sprog – væn jer til det, for det er det ord jeg bruger for ansigt resten af tiden på min blog), når jeg klasker op for dem mest hjerneren 3D-film når de besøger mig.

Det var lidt om mit kvik lån – få mere info omkring disse kvik lån her. og hvad jeg skal bruge mine penge på. Kan i nu have det alt, alt, alt for skønt.

Jeg har taget et mindre lån

Det hele kører bare for mig, jeg har det totalt fedt for tiden. Jeg har lige bestilt en rejse til Egypten, som jeg glæder mig rigtig meget til, da jeg aldrig har været der. Og desuden er jeg ikke så tit ude at rejse, da mine penge ikke rækker til meget mere end mad på bordet.

 

Jeg skal afsted til december, og det bliver over julen. Det er lidt ærgerligt med familien og sådan noget, men altså… Det er en jul, og jeg regner med at jeg kommer til at opleve mange flere. Det er en ting der er helt sikkert. Jeg kunne godt finde på at tage et til kviklån, for det er altså smart. Og jeg har et arbejde, så jeg kan godt få råd til at betale pengene tilbage.