Et lån uden sikkerhed ?

Jeg vil gerne lige skrive et hurtigt indlæg, som kommer til at handle lidt om, hvad jeg har foretaget mig i den her uge. Jeg har nemlig været rundt omkring og kigge efter et lån uden sikkerhed. Det kunne jeg nemlig godt tænke mig at se, om man kan få. Det er ikke fordi jeg er registreret i rki eller noget i den retning, men det er fordi jeg ikke rigtig har nogen ‘fast’ indkomst lige for tiden, men det ændre jo ikke rigtig på, at jeg rent faktisk har brug for et lån, så det er en lille smule irriterende 🙂

Jeg har ladet mig fortælle forskellige steder rundt omkring, at man kan tage så et kviklån uden sikkerhed, for så ville min dag i hvert fald have været gjort. Det kunne jeg bare ikke rigtig finde nogen steder. Eller det var indtil jeg smuttede på internettet. Der kan man jo også bare finde alt, som man kunne ønske eller tænke sig .. Jeg smutter igen.

En dejlig god dag

Jeg har lige hørt fra nogle af mine venner, at man kan komme i biografen for næsten ingen penge i dag, så det vil jeg ud og gøre. Tidligere i dag fik jeg også lige besked fra det sted, hvor jeg har søgt arbejde, og jeg har fået jobbet, så nu er det hele bare perfekt!

Det er også på grund af at jeg har fået jobbet, at jeg nu godt tør at tage et lån 20000 kr – for så behøver jeg ikke være bange for, at jeg lige pludselig ikke kan betale tilbage, og det ville godt nok være nederen, hvis det skete.

Dagen i dag skal så enten gå med at jeg skal i biografen, og have det fedt der, eller også så skal jeg bare sidde på internettet og læse om lån 20 år..