Bliv revisor og tjen kassen

Som ungt menneske i den vestlige verden, er der nærmest uendeligt mange muligheder. Det kan virke som noget pjat, når folk brokker sig over dette, for ville man hellere undvære dem. Der er ingen tvivl om, at det er total fjollet at brokke sig over de rettigheder om muligheder, som man nu har fået. Det er andre mennesker, der har kæmpet en brag kamp, for at man skulle have de chancer, som man har. Man burde mest af alt være taknemlig. Men det kan være utrolig svært at overskue, for der er netop en masse ting som man skal tage stilling til. Undersøgelser viser at danske unge bruger omkring 4 timer om dagen på de sociale medier. Det er fuldstændig sindssygt. Det er dog ikke noget, som man kan gøre noget ved, for dette er fremtiden, og det må man lære at accepterer. Det er nemlig med internettet, som det er med så mange andre ting. Man har præcis ingen chance for at kunne ændre det, så man bliver simpelthen bare nødt til at finde en måde, hvor på, man kan accepterer denne skæbne. I høj grad handler hele den menneskelige virkelighed om, at man må accepterer og tilpasse sig.

accounting-57284_960_720Det er en del af mennesket natur at skulle tilpasse, og selvom der forsat er langt til Darwins survival of the fittest, så er der stadig mange ting, som går igen. Det er der simpelthen intet at gøre ved. Derfor handler det også blot om at give det tid, så vil hele den menneskelige natur tilpasse sig, den øgede fart på livet og samfundet. Dog er der forsat et lille problem med dette, for lige nu ser man, hvordan nærmest alt stiger med en helt forfærdelig fart, hvor der er mulighed, for at mennesket ikke længere kan følge med. Som revisor vil man se, hvordan økonomien hele tiden vil ændre sig. Men over hele verden vil man se, hvordan alt andet blot stiger. Indholdet af drivhusgasser i atmosfæren og antallet af mennesker på jorden. Folk bliver forsat ældre, og dette fungerer som en kæmpe belastning for hele universet. Der er dog intet at gøre ved dette, for mennesket ønskede et langt liv, og det har det nu fået. I virkeligheden er menneskeheden tættere på det evige liv end det nogensinde har været før. Jagten på det evige liv er nemlig noget, som man finder overalt i litteraturen altså også for mange år tilbage.

Med det evige liv må man kunne overskue livet

Men selvom livet forsat er blevet længere virker det stadig som om, at folk kun får mere og mere travlt. Man har i forbindelse med et lange liv også sat forventningerne til samme op. Derfor kan det være utrolig svært at overskue, og dermed kan man også let komme til at give op. Dog er det en utrolig skam, for man mister nemlig en masse ting. Man vælger bare det første og det bedste, og har derfor ikke mulighed for at finde ud af, hvad man egentlig gider. Man vil ende med kun at høre om de mest populære ting, og dermed vil man for eksempel ikke finde ud af, at der er lav ledighed blandt revisorer.

Bliv revisor med masse jobmuligheder

For i og med, at man kun hører om de mest populære tilbud, vil man altså også kun høre om de tilbud, hvor det faktisk er muligt at få et job. Dog skal man også huske at gå efter de drømme, som man har, og hvis man for eksempel vil være selvstændig må man indhent tilbud fra revisorer, så man er sikker på, at der er styr på alt.

Fragt, transport og meget andet du bør vide

På et tidspunkt i stortset alle menneskers liv er det på tide at starte på noget nyt. Det kan være at stifte familie, flytte eller noget helt tredje. Faktum er, at de fleste af os på et tidspunkt i hvert fald vælger at flytte ud hjemmefra, og det er helt sikkert noget der er stort og skræmmende for de fleste. Selvfølgelig er der også gode følelser indenover, som foreksempel det at pludselig er man mere selvstændig og mere voksen. Men selvom det er fedt at skulle prøve noget nyt, er det også en anelse uhyggeligt at skulle stå på egne ben, for alvor.